In het Grootste ON-LINE theorielokaal van Nederland is plaats genoeg!!

Een goede theorieopleiding volgen en toch de deur niet uit hoeven. VEKA BEST heeft de oplossing. Online-leren met een persoonlijke internet-coach, waar je maar wilt. Thuis, op college (in een verloren uurtje) of bij je vriend/vriendin op de computer.

Hoe het werkt? Heel simpel. Je koopt bij ons een theorie kaart met 22 uur opleiding en examentrainingen of een kaart met alleen 15 uur examentraining. Door middel van een persoonlijke logincode activeer je de kaart op de site www.theorie-leren.nl. Vervolgens voer je een voor jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord in. Hiermee kun je via de site www.theorie-leren.nl ten alle tijden (waar dan ook) toegang krijgen tot jouw eigen theorie opleiding.Nieuwsgierig???? Probeer het zelf uit met de DEMO op: www.theorie-leren.nl. Bel of email ons gerust als je er iets meer over wilt weten. De gegevens staan onder 'contact'.

Je kunt bij ons ook alleen een theorie leerboek en/of oefen CD-rom bestellen. Natuurlijk ondersteunen wij je met het behalen van je theorie door, als het nodig is, een theorie avond te organiseren.
De prijzen van theorie materiaal staan onder 'tarieven'.
Copyright © Autorijschool Suydersee 2011